eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Meghalt Fats Domino

Meghalt Fats Domino, a rhythm and blues egyik legnagyobb egyénisége, a rock and roll egyik úttörője, akinek zongorajátéka és lágy baritonja segített megváltoztatni a könnyűzenét.

A zenészt 89 éves korában, kedden érte halál - jelentette be Mark Bone, a louisianai Jefferson megye halottkémi hivatalának illetékese.

Domino pályafutása alatt több mint 110 millió hanglemezt adott el. Legnagyobb sikerei között tartják számon a Blueberry Hill, a Walkin To New Orleans, az Ain,t That a Shame, a Jambalaya, az I,m Ready, a Mardi Gras in New Orleans, a Let The Four Winds Blow és a Blue Monday című dalokat.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 14:18
×
×
×
×