eur:
392.33
usd:
365.63
bux:
66817.98
2024. április 26. péntek Ervin
Varnus Xavér megindító sorai Törőcsik Marihoz

Varnus Xavér megindító sorai Törőcsik Marihoz

Varnus Xavér a kollektív gondolat erejével szeretne segíteni Törőcsik Marinak, hogy állapota jobbra forduljon, épp ezért azt kéri követőitől, gondoljanak a hosszú ideje betegeskedő, Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznőre.

„Törőcsik Mariska, ez a csodálatos angyal nagyon rosszul van, súlyos tüdőgyulladással fekszik a szombathelyi kórház intenzív osztályán. Lehet, hogy a kollektív gondolat ereje csak szóbeszéd, de az is lehet, hogy igaz. Gondoljatok rá tehát! Oly jó lenne, ha még egy kicsit maradhatna. Annyira gyönyörű ez az ősz. S oda, ahová jegye szól (amint mindannyiunk jegye is), később is megy majd vonat. Bár neki, ha egy napon mégis elindul, hatlovas hintó járna, s mennyei konfetti-zápor" – írja Varnus Xavér orgonaművész Facebook oldalán.

A 81 esztendős, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő év eleje óta kórházban van, azóta állapota többször javult, volt, hogy néhány napra haza is engedték, azonban később is ápolásra szorult – emlékeztet a hvg.hu.

Múlt héten állapota újra rosszabbra fordult, így a szombathelyi Markusovszky-kórház intenzív osztályára került

Törőcsik Marit Mészáros Márta régóta várt új alkotásában, az Aurora Borealis – Északi fény című filmben láthatjuk, ami csütörtökön kerül a mozikba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×