eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Ötödik halottját gyászolja az Omega

Alig több mint két év alatt öt munkatársát veszítette el az együttes. Nehezen dolgozzák fel a sorozatos tragédiákat - írta a Bors.

Elhunyt az Omega együttes fotósa, Cikkely Lajos. A nagybeteg Benkő László ezekkel a szavakkal búcsúzott tőle a temetés után az interneten. "Ez a nagyon szomorú esemény megint megmutatta, hogy egy család vagyunk. Jöttek rajongók Felvidékről, vidékről, Budapestről. Itt nem volt jó vagy rossz, csak szeretet. Isten veled, drága Lajcsi". 

Az Omega saját halottjának tekinti az elhunyt kollégát, az együttes állta a temetés költségeit. "Lajos elvesztése minden tekintetben pótolhatatlan veszteség. Csendes, kedves barát volt, rengeteg fotót készített rólunk. Egy csodálatos kollégát, barátot, rajongót veszítettünk el, aki hosszú idő óta mindenhová követett bennünket" – mondta a Borsnak az Omega frontembere, Kóbor János.

Az Omega a közelmúltban öt munkatársát, zenészét veszítette el, a "rossz sorozat" két éve kezdődött. A hangmérnök, Küronya Miklós autóbalesetben hunyt el. Utána vesztették el Somló Tamást, majd alig néhány hétre rá Laux Józsefet. A negyedik halott az egykori EDDA-gitáros, hangmérnök, Gellért Tibor volt, aki közel egy éve hunyt el.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×