eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Mesebeli történet – ruhatárosból lett szopránénekesnő egyetlen este alatt

Mesebeli történet – ruhatárosból lett szopránénekesnő egyetlen este alatt

Egy 23 éves ruhatáros lány ugrott be a beteg énekesnő helyére a világhírű Wigmore Hallban, és óriási sikert aratott.

Milly Forrest álma az volt, hogy operaénekesnő legyen, ám eddig csupán ruhatárosként dolgozhatott az angliai Wigmore Hallban. Mígnem az esti előadás szopránénekesnője meg nem betegedett, és a fiatal tehetség az utolsó pillanatban be nem ugrott a helyére.

A fiatal nő teljesítménye a kritikusokat és a közönséget is lenyűgözte, miután pedig kitudódott, hogy az utolsó pillanatban vállalkozott a szerepre, még nagyobb sikert aratott. Az egyik országos újság kritikusa lélegzetelállítónak nevezte az előadását, a hangját pedig mennyeinek - idézte a brit The Telegraph. 

Mesebeli történet – ruhatárosból lett szopránénekesnő egyetlen este alatt

A ruhatári dolgozó mindig is a világot jelentő deszkák után ábrándozott, amikor pedig megkapta a lehetőséget, a legnagyobb problémát az jelentette számára, hogy megbirkózzon a lámpalázzal – nem is annyira a közönség miatt, hanem inkább azért, mert olyan emberekkel állt színpadra, akikre példaképként tekintett.

A lány a fellépés után külön megköszönte a lehetőséget John Gilhooly rendezőnek, aki szerinte „kockázatos döntést” hozott azzal, hogy rá osztotta a szerepet, mivel a Wigmore Hallban rengeteg tehetséges énekesnő dolgozik, de nagyon hálás a lehetőségért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×