eur:
395.51
usd:
366.65
bux:
65519.84
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Újra nyit a Kulturzsibi a Dürer Kertben

A budapesti Dürer Kertben november 1-én éled újjá a korábban az Erzsébet téren népszerűvé vált Kultúrzsibi, amely novembertől kezdve minden vasárnap várja az antik, retró és kortárs kincsek kedvelőit.

A Nagy Budapesti Kultúrzsibit 2012-ben rendezték meg először a fővárosi Erzsébet téren, az akkoriban indult Akvárium klub égisze alatt. A klub és a tér 2013-as felújítását követően a piac most talált újra befogadó helyszínt így november 1-től heti rendszerességgel újra várja az érdeklődőket az Ajtósi Dürer soron - adták hírül a szervezők.

A kezdeményezés nem titkolt célja egy nemzetközi szintű, Budapest vérkeringésébe illeszkedő, mai közösségi térként is funkcionáló antik, retró és kortárs bolhapiac létrehozása, ahol a korabeli és kortárs tárgykultúra felvonultatása mellett fontos szerepet szánnak a szervezők a dizájnereknek, kézműveseknek és művészeknek is.

A Kultúrzsibire nemcsak látogatóként, hanem árusítóként is bárkit szívesen látnak örökölt régiséggel, megunt játékokkal és dísztárgyakkal, saját készítésű termékekkel vagy éppen képzőművészeti alkotásokkal.

A szervezők tervei szerint a vásár a későbbiekben könyvcserék, különböző börzék, kézműves foglalkozások és élő árverések helyszíne is lesz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×