INFORÁDIÓ 

2018. március 18. vasárnap
Ede, Sándor

Magyarul is megjelenik a The New York Times évkönyve

InfoRádió / MTI
Szerdától magyarul is kapható a The New York Times évkönyve, a Turning Points (Fordulópontok). A 32 országban évente világszerte 2,5 millió példányban megjelenő magazint Magyarországon a Geomédia Kiadó adja ki.

A kiadó közleménye szerint a különböző területek kulcsfontosságú fordulópontjait elemző kiadványban mások mellett Tony Blair volt brit miniszterelnök, Julian Assange, a Wikileaks alapítója és Charles Gati, a Johns Hopkins Egyetem professzora is írt cikket.

A százoldalas kiadványban Priyanka Chopra indiai színésznő, énekesnő, emberi jogi aktivista, Ljudmila Ulickaja Moszkvában élő orosz írónő, Csang Hszin, Kína legnagyobb, irodaépületeket fejlesztő vállalatának társalapítója, valamint Pharrell Williams Grammy-díjas zenész, tervező és vállalkozó írása is olvasható.

A magazin egyedülálló módon, sokrétű megközelítéssel taglalja a jövő lehetőségeit, kihívásait - fogalmaztak. A magyar kiadvány többnyire az eredeti cikkek fordítását tartalmazza, de olvasható benne néhány hazai szerző, például Jaksity György közgazdász, Lakatos Márk stylist és Vámos Miklós író cikke is.

A címlapról ajánljuk