eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Szenzáció: Madonna Magyarországon koncertezik

Magyarország lesz az egyik állomása Madonna 2009 nyarán újra induló Sticky and Sweet turnéjának. Az énekesnő korábban sohasem koncertezett hazánkban, de hivatalos honlapjának közleménye szerint Románia, Bulgária és Szerbia is a koncertkörút állomásai közt szerepel.

Madonna idén is folytatja a korábban rendkívüli sikereket hozó Sticky and Sweet koncertkörútját. A turné július negyedikén indul Londonban, és az állomások között Budapest is szerepel.

Tavaly 281 millió dollárt hozott a konyhára Madonna 17 országot érintő koncertturnéja. A káprázatos műsor a popdíva legutóbbi, "Hard Candy" albumának dalaira épült, és 58 városban több mint 2,3 millió néző volt kíváncsi a showra.

Az énekesnő honlapján pénteken nyilvánosságra hozott közlemény szerint folytatódik a koncertsorozat, új állomásokkal is kiegészítve. Ezek között több olyan hely is van, ahol az énekesnő még soha nem lépett fel, így Finnország, Észtország, Szlovénia, Bulgária és Románia mellett Magyarországot is érinti az idei körút.

Madonna saját bevallása szerint soha nem várt még egyetlen koncertsorozatot sem annyira, mint a július 4-én Londonban kezdődő turnét. "Izgatott vagyok, mert ismét útra kelhetek, mert új helyekre juthatok el, és mert visszatérhetek olyan városokba, amiket igazán szeretek"- mondta.

Azt még nem lehet tudni, mikor lesz a magyarországi koncert, a környező országokban azonban augusztus közepén - végén rendezik meg a nagyszabású eseményeket.

A dívát vendégfellépőként az a Paul Oakenfold kíséri el, akit korábban többször választottak a világ legjobb DJ-jének, és aki olyan hírességek számait dolgozta már fel, mint a Rolling Stones, Justin Timberlake vagy Elvis Presley. A DJ- producer Madonna legutóbbi lemezén is közreműködött.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×