eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Törőcsik Mari túl van az életveszélyen

Törőcsik Mari művésznő túl van az életveszélyen, de állapota továbbra is súlyos - tájékoztatta az MTI-t szerdán a Nemzeti Színház vezetősége.

A teátrum közlése szerint az életének 73. évében járó művésznő gyógyulása és nyugalma érdekében több információval egyelőre nem szolgálnak.

A Nemzeti Színház október 16-án tudatta: Törőcsik Marit életveszélyes állapotban, intenzív osztályon kezelik. Részleteket akkor sem közöltek. A Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbje intenzív osztályának ügyeletes orvosa azonban az MTI információját megerősítve elmondta: náluk ápolják a művésznőt.

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész állapotának stabilizálódásáról a teátrum október 20-án adott ki közleményt, hétfőn azonban a művésznő még életveszélyben volt.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×