eur:
390.67
usd:
365.02
bux:
68285.88
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Pavarotti kritikus állapotban van

Luciano Pavarotti olasz operaénekes egészsége romlott, a világsztár "nagyon súlyos állapotban" van - közölte az AGI olasz hírügynökség meg nem nevezett forrásra hivatkozva.

A hírügynökség értesülése szerint a művész nincs eszméleténél, és leállt a veseműködése.

Pavarotti kétheti kivizsgálás és kezelés után augusztus 25-én távozott egy modenai kórházból, jelenleg az otthonában foglalkoznak vele a szakorvosok. A 71 éves művészt hasnyálmirigyrákkal műtötték.

Luciano Pavarotti több mint egy éve, tumorjának eltávolítása óta nem jelent meg a nyilvánosság előtt.

Az énekes 2005-ben jelentette be, hogy befejezi pályafutását. Luciano Pavarotti hosszú búcsúturnéra indult, de azt gyakran meg kellett szakítania betegségek és sérülések miatt.

Műtétjét 2006. július 7-én jelentette be menedzsere, ezután valamennyi tervezett fellépését, köztük budapesti koncertjét is lemondták.

Terri Robinson akkor azt mondta, hogy a tumort a sebészek teljes egészében eltávolították.

Az olasz kormány kedden jelentette be, hogy egy új kitüntetést ítélt oda Pavarottinak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Valami nagyon nem stimmel a magyar gazdaságban

Valami nagyon nem stimmel a magyar gazdaságban

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy miért lett Magyarország Európa második legszegényebb országa a lakossági fogyasztás alapján és miért hagyta le a román fizetések vásárlóereje a magyarét. Ezek mellett szó volt a friss GDP-adatról is. Vendégünk volt Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. A második részben az OTP rejtélyes bankfelvásárlásáról kérdeztük Nagy Viktort, a Portfolio vezető részvénypiaci elemzőjét, aki azt is tudni véli, hogy melyik bank lehet az OTP kiszemeltje.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 19:47
×
×
×
×