eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Jennifer Lopez elérte a mélypontot

Az amerikai énekesnőnek mostanában nem megy: új, spanyol nyelvű lemeze anyagi bukásnak tűnik, két filmje szintén. Ezért most úgy döntött, az amerikai sztárkereső műsorban is fellép, hogy kicsit felturbózza karrierét.

Ha egy világhíresség fellép egy hetente jelentkező tévéshowban, annak általában az az oka, hogy a menedzsere szerint egy kis felhajtásra van szükség körülötte - véli az Independent című brit lap.

Jennifer Lopez ugyanis hamarosan az American Idol című tehetségkutató műsor színpadán énekel majd, ennek pedig az lehet az oka, hogy rosszul áll az énekes-színésznő szénája.

Nem megy

Új lemeze, a Como Ama Una Mujer, amelyen csak spanyol nyelvű dalok szerepelnek, anyagi bukás. A Ritmo Latin zenebolt-hálózat sem hajlandó segíteni a dívának: csak abban az esetben árulták volna a CD-t, ha Jennifer Lopez vállalja, hogy megjelenik az üzleteikben, ezt azonban az énekesnő visszautasította.

A sztár filmes karrierje sem áll a legjobban: a "Bordertown" című mozinak, amelyben Antonio Banderas oldalán szerepel, egyelőre nem találtak forgalmazót. Az "El Cantante" bemutatóját - amelyben férje, Marc Anthony partnere - pedig augusztusra tették át.

Csak kimászik

Nem ez az első alkalom, hogy a kritikusok temetik Jennifer Lopezt. Előző lemeze, a Get Right valódi anyagi csőd volt, filmes karrierjének mélypontja pedig egyértelműen a Gengszer Románc című mozi, amelyben akkori szerelmével, Ben Affleckkel szerepelt.

Az énekesnő az American Idol-beli fellépéstől várja, hogy valami megmozdul majd körülötte, azonban lehetséges, hogy elkésett, a műsor nézettsége ugyanis egy ideje csökken.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ha ekkora barátaink a lengyelek, miért nem kereskedünk velük többet?

Ha ekkora barátaink a lengyelek, miért nem kereskedünk velük többet?

Magyarország külkereskedelme az elmúlt évtizedekben jelentősen átalakult, és bár a lengyel-magyar gazdasági kapcsolatok tartották a lépést a változással, kiugró teljesítményről nincs szó, hiába a szoros kulturális és politikai kapcsolatok. A Lengyel-Magyar Gazdasági Kamarával együttműködésben készült cikkünk annak jár utána, hogy milyen hasonlóságok és különbségek vannak a lengyel és a magyar üzleti környezetben, valamint hogy milyen kihívásokkal nézhetnek szembe magyar cégek, amikor belépnének a lengyel piacra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×