eur:
390.04
usd:
357.31
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
Nyitókép: Unsplash.com

Másfél milliárdos sportkocsi égett porrá egy pillanat alatt

A gyártó azt kéri, a többi tulajdonos ne használja a kocsiját, amíg nem tudják mi okozta a tüzet.

Görögországban porig égett egy Koenigsegg Jesko, miközben egy szuperautós túrán vett részt, amely Athénból indult és egészen Monacóig tart. A gyártó az eset után arra kérte a Jesko-tulajdonosokat, hogy ne vezessék a járműveiket, amíg meg nem állapítják az autó pusztulásának okát - írja a HVG.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

SIX2SIX (@6to6motor) által megosztott bejegyzés

A kocsi hirtelen gyulladt ki az autópályán, miközben egymás után haladtak a többi nagy teljesítményű autóval. A lángok nagyon gyorsan terjedni kezdtek, a kocsi vezetője és utasa is megúszták sérülések nélkül az esetet.

A svéd cég mérnökei azóta már meg is érkeztek az országba, hogy elszállítsák a kocsi darabjait a svédországi gyárba, ahol megpróbálják majd azonosítani a tűz okát - írja a portál.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Supercar Fails (@supercar.fails) által megosztott bejegyzés

A Koenigsegg Jeskót 5.0 literes kétturbós, nyolchengeres motor hajtja, amely 1280 lóerő és 1500 Nm maximális forgatónyomaték leadására képes. A Koenigsegg a Jeskóból összesen 125 darabot gyárt, amelyből 28-at már leszállított.

(Címlapképünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
ZDF: Vlagyimir Putyinnak köszönheti NOB-elnöki posztját Thomas Bach

ZDF: Vlagyimir Putyinnak köszönheti NOB-elnöki posztját Thomas Bach

Alig egy héttel a párizsi olimpiai játékok július 26-i megnyitója előtt állt elő a ZDF német közszolgálati televízió azzal az "exkluzív" információval , amely szerint Thomas Bach NOB-elnök annak idején Vlagyimir Putyinnak köszönhette megválasztását a szervezet élére.
VIDEÓ
Hatalmas veszteséget szenvedtek az ukránok egyetlen faluban, évtizedes háborúra készülnek az oroszok – Háborús híreink csütörtökön

Hatalmas veszteséget szenvedtek az ukránok egyetlen faluban, évtizedes háborúra készülnek az oroszok – Háborús híreink csütörtökön

Az ukrajnai háborúban nem lehet biztosan tudni, hogy a felek mekkora veszteségeket szenvednek el a harctéren, a számokat csak tippelni lehet. A ritka kivételek egyike, hogy valamelyik harcoló fél adatokat oszt meg erről. Most az ukránok kivételt tettek egy településért vívott csatával kapcsolatban – írja az Ukrajinszka Pravda. Kiadta napi jelentését az amerikai Institute for the Study of War (ISW) az ukrajnai háborúról, amelyben ezúttal – mások mellett – Dmitrij Medvegyev kijelentéséről és az orosz sajtóról írnak. Cikkünk folyamatosan frissül a az ukrajnai háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×