eur:
396.71
usd:
371.44
bux:
71013.43
2024. június 27. csütörtök László
Nyitókép: Unsplash.com

Másfél milliárdos sportkocsi égett porrá egy pillanat alatt

A gyártó azt kéri, a többi tulajdonos ne használja a kocsiját, amíg nem tudják mi okozta a tüzet.

Görögországban porig égett egy Koenigsegg Jesko, miközben egy szuperautós túrán vett részt, amely Athénból indult és egészen Monacóig tart. A gyártó az eset után arra kérte a Jesko-tulajdonosokat, hogy ne vezessék a járműveiket, amíg meg nem állapítják az autó pusztulásának okát - írja a HVG.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

SIX2SIX (@6to6motor) által megosztott bejegyzés

A kocsi hirtelen gyulladt ki az autópályán, miközben egymás után haladtak a többi nagy teljesítményű autóval. A lángok nagyon gyorsan terjedni kezdtek, a kocsi vezetője és utasa is megúszták sérülések nélkül az esetet.

A svéd cég mérnökei azóta már meg is érkeztek az országba, hogy elszállítsák a kocsi darabjait a svédországi gyárba, ahol megpróbálják majd azonosítani a tűz okát - írja a portál.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Supercar Fails (@supercar.fails) által megosztott bejegyzés

A Koenigsegg Jeskót 5.0 literes kétturbós, nyolchengeres motor hajtja, amely 1280 lóerő és 1500 Nm maximális forgatónyomaték leadására képes. A Koenigsegg a Jeskóból összesen 125 darabot gyárt, amelyből 28-at már leszállított.

(Címlapképünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Kiesett a magyar labdarúgó-válogatott
táblázat

Kiesett a magyar labdarúgó-válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán kiesett a németországi Európa-bajnokságon, mivel a csoportkör végén a harmadikok tabelláján a nyolcaddöntőről éppen lemaradó ötödik helyen zárt.

A magyar menekültpolitika mintaként szolgál Ausztria számára a legesélyesebb kancellárjelölt szerint

Követendő példaként, mintaként említette Magyarország menekültpolitikáját Ausztria számára az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, Herbert Kickl. A radikális jobboldali párt három hónappal az osztrák parlamenti választások előtt jelentős fölénnyel vezeti pártok népszerűségi listáját.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 26. 22:01
×
×
×
×