eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Nyitókép: YouTube/Ukrajna Védelmi Minisztériumának Hírszerzési Főosztálya

Újabb orosz trófeát ejtett az ukránok Magura V5 haditengerészeti drónja - videó

Az ukrán katonai hírszerzés (GUR) egy orosz nagysebességű hajó sikeres elsüllyesztéséről számolt be.

A Krím-félszigeti Uzka-öbölben a United24 platform segítségével hajtottak végre bevetést, amelynek során egy Magura V5 haditengerészeti drónnal sikerrel megsemmisítettek egy nagysebességű orosz hajót.

"Mivel az ukrán támadásoktól való félelem arra kényszeríti a megszállókat, hogy a Fekete-tengeri flotta nagyobb hajóit a félszigettől távolabb helyezzék át, a harci bevetések folytatódnak a Krím ukrán felségvizein illegálisan ottmaradó nagysebességű hajókkal szemben" - jegyezte meg a GUR az Ukrinform tudósítása szerint.

A Magura V5 támadó tengeri drónokat nagy sikerrel használják az ukránok. Ezzel semmisítették meg a Cezar Kunyikov, az Ivanovec, a Szergej Kotov, az Akula és a Serna orosz hadihajókat, valamint megrongálták az Ivan Kursz haditengerészeti hajót.

Arról, hogy az oroszok egyelőre nem nagyon tudnak mit kezdeni ezek ellen a támadások ellen, illetve hogy az ukránok továbbfejlesztették a Magurát és bemutatták a Sea Babyt, ebben a cikkben írtunk.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×