eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Unsplash.com

A tűz martalékává vált egy luxusjacht a spanyol partoknál – videó

Tizenhét embert menekítettek ki csónakokkal a spanyolországi Formentera partjainál arról a luxusjachtról, amely szombat este gyulladt ki egyelőre ismeretlen okokból.

A hajó Es Cavall d’En Borràs mellett horgonyozott a baleset idején, amely rendkívül népszerű a sztárok körében – Leonardo DiCapriót néhány napja fotózták le ugyanitt, ahogy Toby Maguire-rel múlatták az időt egy jachton – írja a Mirror, amit a 24.hu szemlézett.

A 27 méter hosszú luxusjacht szombat este 6 óra körül gyulladt ki, a baleset ideje alatt tizenkét utas és az ötfős személyzet tartózkodott a fedélzeten. Őket csónakokon mentették ki a lángoló fedélzetről, egyikük, a személyzet 39 éves tagja szenvedett égési sérüléseket, ezért kórházba szállították a partot érést követően. A lángoló hajót kivontatták a nyílt tengerre, ahol a tűzoltók több órás munkájával sikerült csak eloltani. A kár nagyságáról és a tűz okáról sem adtak ki hivatalos tájékoztatást.

Bár a tulajdonos kilétét nem erősítették meg, a spanyol sajtó tényként kezeli, hogy Diego Gomez Gonzalez pókerjátékosról van szó. Azt egyelőre nem erősítették meg, hogy a milliomos is a hajón volt-e, ahogy azt sem, hogy az ő vendégei tartózkodtak a hajón, vagy épp valaki bérelte a jachtot. A spanyol média úgy véli, hogy az Irmao nevű luxusjachtról van szó, amelyet 20 millió forintnak megfelelő euróért bérelhetnek ki a tehetősebbek egy hétre.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:28
×
×
×
×