eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán
Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata által közreadott, videófelvételről készített kép orosz páncélozott harci járművekről a Fehéroroszországban tartott hadgyakorlaton 2022. december 19-én.
Nyitókép: MTI/AP/Orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata

Az orosz hadsereg Fehéroroszorszgában tart hadgyakorlatot

A manőverek egybeesnek Vlagyimir Putyin minszki látogatásával.

A hadgyakorlatot az orosz védelmi minisztérium jelentette be Moszkvában. A manőverek zászlóaljszinten folynak, és a közös orosz-fehérorosz harccsoport orosz alakulatai vesznek benne részt. Ehhez az egységhez korábbi jelentések szerint nagyjából 9 ezer orosz katona tartozik.

Vlagyimir Putyint ezzel egyidőben Minszkbe várják, ahová több év óta először látogat el az orosz elnök, hogy fehérorosz kollégájával, Aljakszandr Lukasenkával tárgyaljon.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter még Putyin előtt Minszkbe érkezett, ahol hétfőn tárgyalásra ült össze Szjarhej Alejnyik nemrég kinevezett új fehérorosz külügyminiszterrel.

Címlapról ajánljuk
Főbb ingatlanpiaci tendenciák 2023-ban – nézzen rá az értéktérképre

Főbb ingatlanpiaci tendenciák 2023-ban – nézzen rá az értéktérképre

2023-ban országosan közel 30 százalékos forgalomcsökkenés és 8 százalék körüli nominális drágulás volt itthon az ingatlanpiacon. A drágulás azonban a magas infláció miatt közel kétszámjegyű reálár-csökkenést hozott - derült ki az OTP Lakóingatlan Értéktérkép összesítéséből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×