eur:
394.45
usd:
370.71
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
A stuffed toy depicting the Christ Child pictured next to a box of the German postal services Deutsche Post at the Christmas postal office in Himmelstadt (lit. Heaven city), Germany, 27 November 2015. The Christmas postal offices opens for the 30th time at the first Advent. Photo: NICOLAS ARMER/dpa | usage worldwide   (Photo by Nicolas Armer/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: picture alliance/Getty Images

Magyarországon vadászik kézbesítőkre a német posta – 750 ezres fizetésért

A Facebookon futnak a hirdetések, óránként 14 eurót, csaknem ötezer forintot fizet a Deutsche Post.

Nagyszabású toborzókampányt indított a német posta a közösségi médiában: a Pénzcentrum több olvasója is jelezte, hogy Facebookon és Instagramon is megjelent a magyar nyelvű hirdetés, melyben csomagkézbesítőket keresnek.

A feladat levelek, illetve maximum 31,5 kilós csomagok kiszállítása járművel vagy gyalog. A heti munkaidő 38,5 óra, de olykor szombaton is dolgozni kell. A Deutsche Post vállalja, hogy a Magyarországról érkezőknek segít a kiutazásban, illetve a szálláskeresésben.

A felajánlott óradíj bruttó 14,06 euró, mely havonta bruttó 2165 eurót jelent, ami nagyjából 757 ezer forintnak felel meg a mai árfolyam szerint. A munkavégzés igény szerint egész Németország területén lehetséges, de feltétele a minimum B1 szintű német nyelvtudás és jogosítvány, emellett elvárás a rugalmasság és az elköteleződés is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×