eur:
395.3
usd:
371.06
bux:
65157.06
2024. április 19. péntek Emma
Dwayne Johnson amerikai színész a Halálos iramban: Hobbs és Shaw (Fast and Furious presents Hobbs and Shaw) című filmje bemutatóján Los Angelesben 2019. július 13-án. Az akciófilmet augusztus 2-án kezdik vetíteni az amerikai mozik.
Nyitókép: MTI/EPA/Nina Prommer

Az emberek 46 százaléka szívesen látná Dwayne Johnsont amerikai elnökként

Friss felmérés arról, hogy az amerikaiak mennyire támogatnák politikusként a hírességeket.

A Piplsay portál felmérése szerint az amerikai emberek többsége szívesen látna hollywoodi sztárokat politikai szerepben. A szavazók 63 százaléka mondta azt, hogy a hollywoodi sztárokból jó politikus lehetne, ha lenne politikai affinitásuk és egy megfelelő csapat mögöttük – írja a hirado.hu.

A felmérésből kiderül az is, hogy a szavazók 41 százaléka támogatná Matthew McConaugheyt, ha indulna Texas kormányzói választásán. Dwayne Johnson, „A Szikla” és Matthew McConaughey együtt összesen 58 százalékot kapott. Ebből 29 százalék támogatná mindkettőjüket, 17 csak A Sziklát és 12 csak McConaugheyt.

Így Dwayne Johnson vezet 46 százalékkal, ennyien támogatnák a színészt, ha indulna a 2022-es elnökválasztáson. Erre Facebook-posztjában reagált: "Nem hiszem, hogy alapító atyáink valaha is gondolták volna, hogy egy 196 magas, kopasz, tetovált, félig fekete, félig szamoai, tequilát ivó, pickupot vezető, övtáskát viselő srác csatlakozna a klubjukhoz – de ha ez megtörténne, számomra lenne megtiszteltetés, hogy szolgálhatlak titeket, az embereket.”

A szavazásban egyébként Angelina Jolie kapta a legtöbb szavazatot az elnöki pozícióra a színésznők kategóriájában, 30 százalékkal van az élen.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×