eur:
393.82
usd:
364.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Angela Merkel német kancellár érkezik az EU-tagországok állam- és kormányfőinek a következő keretköltségvetéssel foglalkozó rendkívüli csúcstalálkozójára Brüsszelben 2020. február 21-én.
Nyitókép: MTI/EPA/AFP/Ludovic Marin

Megvan Angela Merkel első tesztjének eredménye

Vasárnap este óta van karanténban a német kancellár.

Negatív lett Angela Merkel első koronavírustesztje - jelentette be a német kormány szóvivője. A következő napokban újabb vizsgálatokat is elvégeznek - írta a Spiegel.

A német kancellár vasárnap óta van otthoni karanténban, miután kiderült, hogy a háziorvosa, aki pénteken adta be neki a tüdőgyulladás elleni védőoltást, koronavírusos lett.

A kancellár jól érzi magát - közölte hétfőn Steffen Seibert szóvivő. Merkel otthonról dolgozik, és telefonon ő vezette le a hétfői kormányülést is.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×