INFORÁDIÓ 
2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna

angela merkel

2020.03.25. 19:19

Megvan Angela Merkel második tesztjének eredménye is

Közben sajátos, csiki-csuki rendszer kidolgozásába fogtak, amit a járvány vége felé lehetne bevetni. A fertőzöttek száma már 30 ezer fölött van, és a becslések sötét jövőt festenek.
2020.03.22. 19:23

Angela Merkel otthonába kényszerült

Házi karanténba vonul a német kancellár, mert koronavírus-fertőzést mutattak ki egy orvosánál - közölte vasárnap a szövetségi kormány szóvivője.
2020.03.12. 21:48

Merkel fontos üzenete a járvány megfékezéséhez

A lehető legnagyobb mértékben csökkenteni kell az emberek közötti érintkezést - mondta Angela Merkel német kancellár Berlinben, a tartományi kormányfőkkel folytatott megbeszélése után.
2020.02.10. 22:10

Merkel: Németország és Magyarország közös úton jár - a nap hírei

Lát lehetőséget a megállapodásra a magyar kormányfő az uniós költségvetés ügyében a tagállamok között. Az eddiginél gyermekközpontúbbnak és gyakorlatorientáltabbnak tartja az új Nemzeti Alaptantervet a köznevelésért felelős államtitkár. Magyarországon és Európa-szerte is károkat és közlekedési fennakadásokat okozott a szélvihar. A nap legfontosabb hírei február 10-én.
2020.02.10. 21:14

Kiss J. László: AKK nem állt a helyzet magaslatán

Bejelentette távozását pártvezetői tisztségéből Annegret Kramp-Karrenbauer, a német Kereszténydemokrata Unió, a CDU elnöke. Kiss J. László, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára szerint az Angela Merkel kancellár utódjaként felépített politikus az alacsony népszerűsége mellett a rossz döntései miatt távozik a CDU éléről.
2020.02.10. 12:49

Nógrádi György szerint Orbán Viktor nem fog kertelni Berlinben

A német kancellár hétfő délután hivatalában fogadja Orbán Viktort. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint napirenden lesznek pártpolitikai kérdések is. Az InfoRádió Aréna című műsorában az Ír-sziget lehetséges jövőjéről is szó esett.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018