eur:
394.46
usd:
370.32
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Harvey Weinstein szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt amerikai filmproducer (k) érkezik perének tárgyalására a New York-i Legfelsőbb Bíróságra 2020. január 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Justin Lane

Harvey Weinstein koronavírusos

A nemi erőszak miatt 23 éves börtönbüntetését töltő egykori producer vasárnapi tesztje pozitív lett, ezért elkülönítették a férfit a Wende büntetésvégrehajtási intézetben.

Pozitív lett a nemi erőszak miatt börtönbüntetését töltő Harvey Weinstein koronavírustesztje - idézte a Reuters értesülését a 444.hu. A hírügynökségnek a New York-i büntetésvégrehajtás szakszervezetének egy vezetője, Michael Powers nyilatkozott, de elsősorban a fertőzöttel kapcsolatba került személyzet miatt, sérelmezve, hogy nincs megfelelő védőfelszerelésük.

A Reuters szerint Weinsteint elkülönítették.

Weinsteint szerdán szállították át a Buffalótól keletre lévő legszigorúbb biztonságú fegyintézetbe a legendás New York-i gyűjtőfogházból a Rikers Island-i börtönből. A producert március 11-én 23 év börtönre ítélték Jessica Mann megerőszakolása és az egykori asszisztense, Mimi Haleyi ellen elkövetett szexuális támadás miatt. Az ítélet után Weinsteint pár napig más problémákkal kórházban kezelték.

A producer az életkora alapján, illetve egészségügyi problémái, magas vérnyomása és cukorbetegsége miatt kiemelten veszélyeztetettnek számít a járványban.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×