eur:
395.51
usd:
372.39
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Harvey Weinstein szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt amerikai filmproducer (k) érkezik perének tárgyalására a New York-i Legfelsőbb Bíróságra 2020. január 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Justin Lane

Harvey Weinstein koronavírusos

A nemi erőszak miatt 23 éves börtönbüntetését töltő egykori producer vasárnapi tesztje pozitív lett, ezért elkülönítették a férfit a Wende büntetésvégrehajtási intézetben.

Pozitív lett a nemi erőszak miatt börtönbüntetését töltő Harvey Weinstein koronavírustesztje - idézte a Reuters értesülését a 444.hu. A hírügynökségnek a New York-i büntetésvégrehajtás szakszervezetének egy vezetője, Michael Powers nyilatkozott, de elsősorban a fertőzöttel kapcsolatba került személyzet miatt, sérelmezve, hogy nincs megfelelő védőfelszerelésük.

A Reuters szerint Weinsteint elkülönítették.

Weinsteint szerdán szállították át a Buffalótól keletre lévő legszigorúbb biztonságú fegyintézetbe a legendás New York-i gyűjtőfogházból a Rikers Island-i börtönből. A producert március 11-én 23 év börtönre ítélték Jessica Mann megerőszakolása és az egykori asszisztense, Mimi Haleyi ellen elkövetett szexuális támadás miatt. Az ítélet után Weinsteint pár napig más problémákkal kórházban kezelték.

A producer az életkora alapján, illetve egészségügyi problémái, magas vérnyomása és cukorbetegsége miatt kiemelten veszélyeztetettnek számít a járványban.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 20:19
×
×
×
×