eur:
390.59
usd:
366
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Megölte gyermekeit és fölakasztotta magát egy házaspár

Megölte három gyermekét és öngyilkosságot követett el egy indiai házaspár kedden, miután kiderült, hogy HIV-fertőzöttek - jelentette a mumbai rendőrség.

Megmérgezte gyermekeit, majd nejlonkötéllel fölakasztotta magát egy indiai házaspár. Két fiuk tíz, illetve nyolc, lányuk pedig ötéves volt. A lány túlélte a mérgezést, de utána párnával megfojtották a rendőrség szerint.

A holttestekre a férj testvére talált rá, miután munka után, késő este meg akarta látogatni testvérét. A 39 éves Babu Ishwar Thevar és a 33 éves Amori nem hagyott búcsúlevelet.

Anyagi okok nem játszhattak szerepet a házaspár tettében, mivel a férj a filmiparban dolgozott, és jól keresett. A szomszédoknak és a rokonoknak nem mondták el, hogy fertőzöttek. A férj testvére volt az egyetlen, aki tudott erről.

Az indiai kormány számos megelőző és felvilágosító programja ellenére India a világ egyik leginkább HIV-vel fertőzött országa, a betegeket szinte kiközösíti a társadalom. Maharashtra tartományában, amelynek fővárosa Mumbai, az egyik legmagasabb a fertőzöttek aránya az országban.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
A republikánusok és a demokraták együtt vittek be ütést Oroszországnak

A republikánusok és a demokraták együtt vittek be ütést Oroszországnak

Egyhangú döntéssel megszavazta kedd este az amerikai szenátus azt a törvényjavaslatot, amely megtiltja a dúsított urán Oroszországból történő behozatalát. Az orosz uránimport betiltásáról szóló törvény, amely most a Fehér Házba kerül Biden elnök aláírására célja, hogy a hatályba lépést követő 90 napon belül megtiltja az amerikai importot, ugyanakkor 2028 januárjáig átmeneti felmentéseket is tartalmaz – írja a Bloomberg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×