eur:
390.17
usd:
365.37
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Teljes a káosz a metrósok sztrájkja miatt Londonban

Londonban teljes a káosz a tömegközlekedésben az este kezdődött metrós sztrájk miatt.

A szakszervezetek azért hirdették meg a csütörtök estig tartó akciót, mert nem kaptak elegendő garanciát a hálózat nagy részét fenntartó, nemrég csődeljárás alá vont vállalat alkalmazottainak állás- és nyugdíjfolytonosságára.

A brit főváros tömegközlekedését felügyelő, városi tulajdonú vállalat közölte: a Metronetnél nem lesznek elbocsátások, kényszeráthelyezések és nyugdíjcsökkentések.

A magánkonzorcium a 400 kilométeres londoni metróhálózat 12 fővonalából kilenc karbantartását végzi, így a délelőtti csúcsforgalomban a napi 3 millió utast szállító londoni metró 9 vágányán nem közlekedtek a szerelvények a munkabeszüntetés miatt.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×