eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Tragikus fordulat az eltűnt kislány ügyében?

Nyomkereső kutyákkal követik a holland napilaphoz küldött névtelen levél térképe alapján Madeleine McCannt. A nyomozók egyre jobban aggódnak amiatt, hogy a levél igaznak bizonyul, és csak a négy hete eltűnt gyerek holttestét találják meg a megjelölt helyen.

Komolyan veszik a hatóságok azt a levelet, amelyet a holland De Teleegrafnak juttattak el hétfőn. A kislány szülei kedden szereztek tudomást az írásról, amely szerint a gyerek halott. Holttestének megtalálásához a levélíró térképet is mellékelt.

A portugál nyomozók csütörtökön kezdték meg az intenzív kutatást a helyszínen. A térkép azonban elnagyolt, így meglehetősen nagy területet kell átkutatni.

Bár a lapok sok beugrató levelet kapnak az ilyen nagy nyilvánosságot keltő nyomozások során, ezt az írást komolyan vették, mert ugyanaz a kéz írta, amely egy másikat tavaly. Annak alapján találták meg két eltűnt belga kislány holttestét.

A belga kislányok feltételezett gyilkosa már rács mögött van, de könnyen elképzelhető, hogy volt egy tettestársa, aki még szabadlábon van.

Madeleine McCann 42 napja tűnt el egy portugál üdülőhelyről, miközben a szülei a közelben vacsoráztak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

Az év második felében tovább nőhetnek a jelenleg 1000-1500 forint közötti süteményárak, miután a csokoládékészítés alapanyagául szolgáló kakaó világpiaci ára rekord szintre nőtt, ami a csokoládé árának 50-60%-os emelkedését is okozhatja. Ami pedig a fagylaltokat illeti, 500 forint alatti gombócárakra idén már nem igazán lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×