eur:
386.98
usd:
358.72
bux:
68917.55
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

Filléreskedik a multimilliomos világsztár

Kétmillió fontot (728,4 millió forintot) költött az esküvőjére Liz Hurley, de a plébánosnak még nem bírta kifizetni az esketésért járó 800 fontos (291 ezer forintos) tiszteletdíjat. A "feledékenység" felháborította a winchcombe-iakat, akiknek már az sem tetszett, hogy csendes kis falujukat fenekestül felforgatta a sztáresküvő februárban.

A helybeliek már azon is felháborodtak, hogy Liz Hurley és párja, az indiai Arun Nayar londoni élelmiszerszállító-cégeket bízott meg azzal, hogy gondoskodjanak az esküvői menüről, majd megpróbálta lezáratni a faluba vezető utakat.

"Az esküvő előtt elmentem a faluból, mert tudtam, hogy rémálom lesz az egész" - panaszkodott a 67 éves Mary Hobbs, aki szerint sok helybéli panaszkodott a hírességeket fuvarozó helikopterek okozta zajra.

John Partington plébános nem nyilatkozik a kínos ügyről, a falubeliek azonban nem tartják a szájukat.

A sztárpár ráadául még az esküvővel is keresett, hiszen több millió fontért adták el a képek megjelentetésének exkluzív jogát a Hello! magazinnak.

Címlapról ajánljuk

Több mint ezer vendégmunkást küldtek el az iváncsai akkumulátorgyárból, de nem történt elbocsátás

Lefelezik az iváncsai akkumulátorgyár dolgozóinak létszámát, igaz, a dél-korai SK Innovation üzemében csak a kölcsönzött munkaerőtől válnak meg – mondta az InfoRádióban Székely Tamás, a Magyar Vegyipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége elnöke. Fónagy János parlamenti államtitkár közölte: az elküldött dolgozók máshol kapnak munkát, a megélhetésük biztosított lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×