eur:
394.67
usd:
356.87
bux:
72275.98
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

A börtönben halhat meg a Tejesember - képekkel

Harminc évre ítélték Nagy-Britanniában a világ egyik legsikeresebb kokainterjesztő hálózatának főnökét. A 60 éves Brian Brendan Wright saját ügyvédje szerint is valószínűleg a börtönben fog meghalni.

Harminc év börtönre ítélték a világ egyik legkiterjedtebb pénzmosó és kokainterjesztő hálózatának vezetőjét Nagy-Britanniában.

A vádak szerint Brian Brendan Wright és bandája több száz millió font értékben csempészett kábítószert Dél-Amerikából az Egyesült Királyságba.

A "Tejesembernek" is hívott férfi ugyan tagadta az ellene felhozott vádakat, a bíróság végül két hónapos tárgyalást követően letöltendő szabadságvesztésre ítélte.

"Maga a bűnözés mestere volt: manipulatív, befolyásos és nagy hatalmú. Mindent kockára tett és cserébe évekig luxuséletet élt. Tudta, mivel jár ha elkapják és elítélik" - jelentette ki az ítélethirdetéskor Peter Moss bíró.

"Tisztában vagyok azzal, hogy jóval idősebb lesz, amikor szabadlábra helyezhetik. Tisztában vagyok azzal is, hogy esetleg nem éri meg azt a pillanatot. A kokain ugyanakkor elmondhatatlan nyomorúságot okoz több tízezer felhasználónak" - tette hozzá a bíró.

Brian Brendan Wright ügyvédje az ítélethirdetés után azt mondta: a férfi valószínűleg börtönben fog meghalni. Brian Brendan Wright a lóversenysport közismert alakja volt, rengeteg gazdag és híres emberrel állt közeli kapcsolatban.

Ha szeretne képeket nézegetni Brian Brendan Wrightról és bandájáról, kattintson ide!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×