eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Általános sztrájk Izraelben

Általános sztrájk kezdődött Izraelben, ahol semmilyen szolgáltatás nem működik, így leállnak a nemzetközi légijáratok is, miután a szakszervezetek nem tudtak megegyezni a kormánnyal az elmaradt bérek kifizetéséről.

Izraelben leállnak a nemzetközi légijáratok, nem működnek a szolgáltatások az országban, miután megszakadtak a kormányzattal az elmaradt bérek kifizetéséről egész éjjel folytatott tárgyalások.

A sztrájkbejelentéssel egyidejűleg a munkaügyi bíróság összeült, hogy a létfontosságú szoláltatások ellátásáról benyújtott kormányzati petíciót megvitassa.

A szakszervezet azért hirdetett sztrájkot, mivel a városi közalkalmazottak már hónapok óta nem jutnak hozzá fizetésükhöz.

A munkabeszüntetést meghatározatlan időre hirdették meg, így a megfigyelők még azt sem zárják ki, hogy elmarad szombaton az Izrael-Anglia labdarúgó EB-selejtező mérkozés, amire több ezer angol szurkolót vártak.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×