eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Műmancsra vár a megmentett óriáspanda

Műmancsra van szüksége egy sérült pandának, mivel csonka végtagja miatt nem tud segítség nélkül táplálkozni, és egyáltalán nem képes a párzásra.

Niu Niu akkor sérült meg, amikor három társával verekedett. Az óriáspandát az arra járók vitték magukkal, majd adták be egy speciális állatmenhelyre.

Az állatorvosok meggyógyították a nőstényt, és ők adtak nevet is neki. Niu Niu december végén került fogságba, azóta teljesen felépült és megjavult az étvágya is.

Egyedül azonban nem tud táplálkozni, hiszen a harcban elvesztette egyik mancsát, a bambusz megragadásához azonban mindkettőre szüksége lenne. A panda így folyamatos segítségre szorul.

A probléma azonban nem csupán ez: Niu Niu, mivel csak három egészséges végtagja van, képtelen egyensúlyban tartani magát, így a párzásra sem képes. Éppen ezért döntöttek úgy gondozói, hogy műmancsot készíttetnek neki.

Felkeresték már a helyi, művégtagok készítésével foglalkozó céget, amelynek azonban nincs tapasztalata állatokkal. A menhely most a nemzetközi médiához fordult. Remélik, hogy hamarosan jelentkezik valaki, aki megoldja a problémájukat.

Gondozói abban bíznak, hogy a pandát visszaengedhetik majd természetes élőhelyére.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×