eur:
396.52
usd:
371.17
bux:
70894.78
2024. június 26. szerda János, Pál
Nyitókép: Pexels.com

Az MVM megvásárolta az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. július 1-jétől egységes márka alatt szavatolja az energiaellátást az egyetemes szolgáltatásban, miután lezárul az E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvadása a társaságba.

Az MVM közlése szerint az érintett több mint 2 millió egyetemes szolgáltatásra jogosult ügyfélnek jelenleg nincsen teendője, az MVM a következő időszakban részletes tájékoztatást nyújt a szolgáltatóváltozás folyamatáról.

Az MVM Csoport 2022. április 14-én vásárolta meg az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t, azonban a tranzakciót követően a társaság változatlan néven és megjelenéssel végezte tevékenységét.

Az elmúlt években jelentős regionális jelenlétet kialakító, Magyarországon mintegy 8 millió ügyfelet kiszolgáló társaság stratégiai céljává vált, hogy a hazai egyetemes energiaszolgáltatási tevékenységét a jövőben egy társaságban, egy márka alatt végezze - írták.

A BÉT oldalán februárban publikált befektetői tájékoztató szerint az MVM Csoport nettó nyeresége 2023-ban 372 milliárd forintra emelkedett az előző évi 73 milliárd forintról, az EBITDA (kamatfizetés, adózás, értékcsökkenés és amortizáció előtti eredmény) 453 milliárd forintról 911 milliárd forintra nőtt ugyanebben az időszakban.

Címlapról ajánljuk
Eldőlt, ki lesz a következő NATO-főtitkár

hivatalos
Eldőlt, ki lesz a következő NATO-főtitkár

A NATO döntéshozó szerve, az Észak-atlanti Tanács szerdán úgy határozott, hogy Mark Rutte leköszönő holland miniszterelnököt nevezi ki a NATO következő főtitkárának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
Égett a forró drót Washington és Moszkva között, reagáltak az oroszok Trump béketervére – Háborús híreink szerdán

Égett a forró drót Washington és Moszkva között, reagáltak az oroszok Trump béketervére – Háborús híreink szerdán

Telefonon beszélt egymással Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter – 2023 márciusa óta nem volt ilyen beszélgetés. A Pentagon szerint a két fél a nyitott kommunikációs csatornák fenntartásának szükségességéről beszélt, az orosz védelmi minisztérium szerint arra figyelmeztették Washingtont, hogy tovább eszkalálhatják a konfliktust az Ukrajnának nyújtott fegyverszállítmányok. Donald Trump amerikai elnökjelölt két tanácsadója olyan béketervet tett le az asztalra, amely az Ukrajnának nyújtott támogatás felpörgetésének fenyegetésével késztetné Oroszországot béketárgyalásokra. A Kreml úgy reagált, nyitottak a tárgyalásra a „harctéri realitások” tükrében, vagyis az elfoglalt területeket semmiképpen nem adják vissza.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×