INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 17. kedd
Zsófia

mkb bank

állampapír

magyar állampapír plusz

Budapest, 2016. január 27. Az MKB Bank márvány cégtáblája a központi székháza kovácsoltvas bejárati kapuja mellett a főváros V. kerületében, a Váci utca 38-ban. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.

Az MKB Banknál is nagy az érdeklődés a szuperállampapír iránt

A kedvező paramétereknek és a kedvező kamatozásnak is köszönhető, hogy az MKB Banknál is nagy az érdeklődés a hétfő óta elérhető az új állampapír, a Magyar Állampapír Plusz iránt - mondta az InfoRádiónak a pénzintézet szenior befektetési termékmenedzsere, Szarka Gergely Balázs.

Az ügyfeleknek több lehetőségük is rendelkezésre áll a Magyar Állampapír Pluszt jegyezni az MKB Bankok keresztül.

  • Az egyik a klasszikus megoldás, a személyes, a fiókhálózaton keresztüli jegyzés.
  • Emellett a bank lehetőséget biztosít az elektronikus úton, a netbankáron keresztüli jegyzésre is,
  • valamint a telebankon, telefonon is van erre lehetőség.

Tehát kényelmesen, akár otthonról is jegyezhetik az új állampapírt az ügyfelek. A feltétel az, hogy az MKB-nál legyen számlájuk, illetve az ügyfél rendelkezzen szerződéssel a Telebank és az elektronikus csatorna használatára – közölte a pénzintézet szenior befektetési termékmenedzsere

Szarka Gergely Balázs azt mondta: lehetett érezni, hogy jelentős lesz az érdeklődés, de

a tapasztalatok felülmúlták a várakozásokat.

Az első két nap alatt a banknál 10 milliárd forint feletti adatokról lehet beszélni. Így reális elvárás, hogy a 100-as keret is kihasználásra kerül péntekig az egész piacon.

Szokatlan a nagy érdeklődés egy olyan termék esetében, amelynél folyamatosan van lehetőség a jegyzésre, vagyis senki sem marad le róla – tette hozzá.

Az MKB Bank szenior befektetési termékmenedzsere a nagy érdeklődést azzal magyarázza, hogy az új állampapír híre és előnyei sok emberhez eljutottak, és a paraméterei kedvezőek. Egyaránt megfelelőek az alacsony kockázatvállaló ügyfeleknek, valamint a rövid és a hosszú távú megtakarítást vállalóknak. Úgy lett összeállítva, hogy sok befektető számára megfelelő legyen – emelte ki Szarka Gergely Balázs, aki szerint az elérhető hozam kiemelkedő a hasonló termékekhez képest.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Kapcsolódó hang

Szarka Gergely Balázs
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018