eur:
393.9
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Az MKB Bank márvány cégtáblája a központi székháza kovácsoltvas bejárati kapuja mellett a főváros V. kerületében, a Váci utca 38-ban. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Az MKB Banknál is nagy az érdeklődés a szuperállampapír iránt

A kedvező paramétereknek és a kedvező kamatozásnak is köszönhető, hogy az MKB Banknál is nagy az érdeklődés a hétfő óta elérhető az új állampapír, a Magyar Állampapír Plusz iránt - mondta az InfoRádiónak a pénzintézet szenior befektetési termékmenedzsere, Szarka Gergely Balázs.

Az ügyfeleknek több lehetőségük is rendelkezésre áll a Magyar Állampapír Pluszt jegyezni az MKB Bankok keresztül.

  • Az egyik a klasszikus megoldás, a személyes, a fiókhálózaton keresztüli jegyzés.
  • Emellett a bank lehetőséget biztosít az elektronikus úton, a netbankáron keresztüli jegyzésre is,
  • valamint a telebankon, telefonon is van erre lehetőség.

Tehát kényelmesen, akár otthonról is jegyezhetik az új állampapírt az ügyfelek. A feltétel az, hogy az MKB-nál legyen számlájuk, illetve az ügyfél rendelkezzen szerződéssel a Telebank és az elektronikus csatorna használatára – közölte a pénzintézet szenior befektetési termékmenedzsere

Szarka Gergely Balázs azt mondta: lehetett érezni, hogy jelentős lesz az érdeklődés, de

a tapasztalatok felülmúlták a várakozásokat.

Az első két nap alatt a banknál 10 milliárd forint feletti adatokról lehet beszélni. Így reális elvárás, hogy a 100-as keret is kihasználásra kerül péntekig az egész piacon.

Szokatlan a nagy érdeklődés egy olyan termék esetében, amelynél folyamatosan van lehetőség a jegyzésre, vagyis senki sem marad le róla – tette hozzá.

Az MKB Bank szenior befektetési termékmenedzsere a nagy érdeklődést azzal magyarázza, hogy az új állampapír híre és előnyei sok emberhez eljutottak, és a paraméterei kedvezőek. Egyaránt megfelelőek az alacsony kockázatvállaló ügyfeleknek, valamint a rövid és a hosszú távú megtakarítást vállalóknak. Úgy lett összeállítva, hogy sok befektető számára megfelelő legyen – emelte ki Szarka Gergely Balázs, aki szerint az elérhető hozam kiemelkedő a hasonló termékekhez képest.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×