eur:
394.47
usd:
370.38
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
A Wizzair légitársaság Airbus A320-as típusú utasszállító repülőgépe gyakorlórepülésen a MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis légterében Kecskeméten 2017. október 30-án. A tervek szerint a repülőbázis a következő években szeretne megfelelni a katonai és polgári gépeket fogadó repülőtérre vonatkozó előírásoknak.
Nyitókép: Ujvári Sándor (MTI)

Csonkolja magát a Wizz Air

December 31-én megszűnik a Wizz Tours, a légitársaság online utazási irodája, a jövő évi foglalással rendelkezőket teljes mértékben kártalanítják.

Megszűnik a Wizz Air légitársaság utazási irodája, a Wizz Tours. A Wizz Air közleményben is megerősítette a változást, miszerint 2018 utolsó napjával beszünteti tevékenységét a repülőjegy plusz szállás szolgáltatást kínáló online iroda.

2019. január 1-jétől a Wizz Airt választó utasok a légi cég honlapján végzett foglalás során szabhatják testre utazásukat, beleértve ebbe a szállást és a transzfert is.

A közlemény hangsúlyozza, hogy

semmiképp sem a Wizz Air légitársaság szűnik meg.

A honlapon december 31-ig lehet foglalni, de január 15-ig be kell fejezni az utazást. A cég ügyfélszolgálata felveszi a kapcsolatot azokkal az utasokkal, akiknek január 1. után induló, vagy január 15. után érkező időpontra szól a Wizz Tourson keresztült foglalt utazása. A még az idei évre vonatkozó foglalások esetében semmiféle változás sincs.

A Wizz Tourst 2013-ban alapították, majd 2015-ben alakult önálló céggé.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×