INFORÁDIÓ 
2021. január 28. csütörtök
Karola, Károly

ász

állami számvevőszék

ellenőrzés

nav

párt

pártalapítvány

sürgősségi ellátás

Célkeresztbe kerülnek a pártok és a hallgatói önkormányzatok is

InfoRádió

Átadta az Országgyűlésnek 2018. első félévi ellenőrzési tervét az Állami Számvevőszék.

Az ÁSZ folytatja az ellenőrzési, felügyeleti tevékenységet végző „ellenőrök ellenőrzését” a Magyar Államkincstár és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal újabb ellenőrzésével. A NAV esetében egyebek mellett a társasági adóval kapcsolatos tevékenységek kerülnek értékelésre - közölte a szervezet.

A következő félévben az ÁSZ megkezdi a sürgősségi betegellátás rendszerének ellenőrzését, továbbá ellenőrzés alá vonja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság és a Magyar Villamos Művek Zrt. működését, gazdálkodását is.

Folytatódik továbbá az önkormányzatok, az állami vállalatok, a pártok és pártalapítványok, valamint az alapítványok ellenőrzése is. Mindemellett az ÁSZ utóellenőrzések keretében értékeli az elmúlt években végzett ellenőrzései következtében összeállított intézkedési tervek végrehajtását.

Az ÁSZ 2018. első félévében megkezdi a fenntartói feladatok ellátásának értékelését, valamint folytatja a gyermekétkeztetés rendszerének, egészének és egyes kiemelt területeinek, valamint a hallgatói önkormányzatok működésének ellenőrzését.

A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018