eur:
393.87
usd:
364.75
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Lefoglalás a Green Holidays ügyében

A cégbíróság elrendelte a július elején fizetésképtelenséget jelentett Green Holidays Kft. utazási iroda tagja (részvényese) vagyoni részesedésének lefoglalását, az erről szóló határozat a Cégközlönyben jelent meg.

A határozatot a NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága végrehajtási osztály hajtja végre, a végzés ellen nem lehet fellebbezni.

A Green Holidays Kft. július másodikán vasárnap kora este jelentett fizetésképtelenséget. A rendőrségen csalás bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen nyomozás indult a Green Holidays csődje ügyében.

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) alelnöke, Molnár Judit korábban az InfoRádióban elmondta, hogy a Green Holidays utazásszervezési engedélyének megszerzése előtt egy utazásközvetítő cég az utazási csomag részeit jogellenesen, elemekre bontva értékesítette. Az utasok két különböző céggel szerződtek, ami alkalmas a fogyasztók megtévesztésére. Információik szerint számos szerződésben nem szerepelt a Green Holidays neve sem. Több utas csak a csőd után tudta meg, hogy kikhez került a pénze - erről egy károsult számolt be az InfoRádiónak.

A fővárosi kormányhivatal fogyasztóvédelmi hatósága vizsgálatot folytat az indulhatunk.hu oldalt üzemeltető SzállásOutlet Kft.-vel szemben, miután a MUISZ korábban bejelentést tett az oldal szolgáltatásainak értékesítésével kapcsolatban.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×