INFORÁDIÓ 
2020. október 26. hétfő
Dömötör

muisz

2019.05.31. 17:18

Hajóbaleset: korlátozni kellene a szállodahajókat

A Magyar Utazási Irodák Szövetségének szóvivője megvizsgáltatná, hogy feltétlenül szükséges-e beengedni a nagy szállodahajókat a Duna belvárosi szakaszára, és érdemes-e engedélyezni nekik, hogy ott városnéző útra induljanak. Molnár Judit ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ezek a hatalmas járművek sok jól fizető turistát hoznak, és magas kikötői díjat fizetnek.
2018.03.26. 14:58

Változás az utazási irodák szabályozásánál

Átalakítja etikai kódexét a Magyar Utazási Irodák Szövetsége, így a tagság egyfajta védjegy is lesz. Új jogszabályt is szeretnének azért, hogy az utazási irodáknak kötelező legyen pontosan feltüntetni a hirdetésekben az útjaik árát.
2017.08.10. 11:13

Szigorúbban foghatják az utazási irodákat

Szigorúbb feltételeket szab az utazási irodáknak egy készülő uniós szabályozás, ami az utasok szempontjából azt jelentheti, hogy még biztonságosabb lesz az utazásszervezők szolgáltatásaira befizetni - közölte a Magyar Utazási Irodák Szövetsége kommunikációs bizottságának tagja.
2017.07.24. 13:05

Lefoglalás a Green Holidays ügyében

A cégbíróság elrendelte a július elején fizetésképtelenséget jelentett Green Holidays Kft. utazási iroda tagja (részvényese) vagyoni részesedésének lefoglalását, az erről szóló határozat a Cégközlönyben jelent meg.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018