INFORÁDIÓ
2022. augusztus 17. szerda
Jácint

muisz

2022.06.22. 16:55

Molnár Judit: két év Covid után nagyon nagy az emberekben az utazási kedv

Nagyon sokan vágynak tengerparti nyaralásra, ennek óhatatlan következménye az, hogy kevesebben fogják a nyári szabadságukat belföldön tölteni – mondta Molnár Judit, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a turizmus a pandémia utáni helyzetéről, a külföldi utaztatásról, a legkeresettebb célpontokról, s arról is, miért éri meg igazán utazási irodára bízni egy út megszervezését.
2022.04.27. 07:54

Drágább lesz a nyaralás, de erős lehet a szezon

A Magyar Utazási Irodák Szövetségének adatai szerint átlagosan csaknem 10 százalékkal lesznek drágábbak idén a nyári külföldi szervezett utak. Ennek ellenére sok a foglalás, sokan keresik a tengerparti kikapcsolódás lehetőségét – tudta meg az InfoRádió a MUISZ szóvivőjétől.
2021.11.30. 07:00

Már alig van hely szilveszterre a népszerű helyeken

Szilveszterre megtelhetnek a magyarok által is kedvelt osztrák, svájci, olasz és francia síparadicsomok külföldi turistákkal, már most sem könnyű az év utolsó napjaira szállást foglalni a népszerű helyekre - közölte Molnár Judit, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) elnöke a Világgazdasággal.
2021.05.21. 15:00

Molnár Judit: a bezártság után utazni akarnak az emberek, csak még nem mernek

Ahogy egyre több lehetőség nyílik különböző országokba utazni, egyre többen fordulnak majd a külföldi utazások felé – mondta Molnár Judit, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt arról, hogy a szektort miként sújtotta a koronavírus-járvány, hová készülnek most a magyarok, és hogy mi a szerepük az utazási irodáknak az internet korában.
2021.02.02. 06:00

Idén csak feleannyi külföldi utazást szervező magyar iroda van

A járvány ellenére egyre többen foglalják le külföldi nyaralásukat. A Magyar Utazási Irodák Szövetsége szerint érdemes igyekezni, az irodák ugyanis a megszokottnál kisebb kapacitással számoltak, a szállások fogynak, az árak pedig várhatóan emelkednek majd.
2019.05.31. 17:18

Hajóbaleset: korlátozni kellene a szállodahajókat

A Magyar Utazási Irodák Szövetségének szóvivője megvizsgáltatná, hogy feltétlenül szükséges-e beengedni a nagy szállodahajókat a Duna belvárosi szakaszára, és érdemes-e engedélyezni nekik, hogy ott városnéző útra induljanak. Molnár Judit ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ezek a hatalmas járművek sok jól fizető turistát hoznak, és magas kikötői díjat fizetnek.
2018.03.26. 14:58

Változás az utazási irodák szabályozásánál

Átalakítja etikai kódexét a Magyar Utazási Irodák Szövetsége, így a tagság egyfajta védjegy is lesz. Új jogszabályt is szeretnének azért, hogy az utazási irodáknak kötelező legyen pontosan feltüntetni a hirdetésekben az útjaik árát.
2017.08.10. 11:13

Szigorúbban foghatják az utazási irodákat

Szigorúbb feltételeket szab az utazási irodáknak egy készülő uniós szabályozás, ami az utasok szempontjából azt jelentheti, hogy még biztonságosabb lesz az utazásszervezők szolgáltatásaira befizetni - közölte a Magyar Utazási Irodák Szövetsége kommunikációs bizottságának tagja.
2017.07.24. 13:05

Lefoglalás a Green Holidays ügyében

A cégbíróság elrendelte a július elején fizetésképtelenséget jelentett Green Holidays Kft. utazási iroda tagja (részvényese) vagyoni részesedésének lefoglalását, az erről szóló határozat a Cégközlönyben jelent meg.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018