INFORÁDIÓ 
2020. október 20. kedd
Vendel

green holidays

2017.11.23. 13:05

Így áll a Green Holidays-ügy

A hatósági vizsgálatok és a rendőrségi nyomozás lezárásáig nem fejeződhet be a júliusban csődbe ment Green Holidays utasainak kártalanítása - mondta Vereczki András, az Uniqa Biztosító Zrt. lakossági és kárrendezési területért felelős vezetője.
2017.11.17. 07:04

Fellázadt több száz magyar utazási iroda

A kiskereskedelem után a turizmusban is fellángolt az elégedetlenség a magyar tulajdonú kis- és közepes vállalkozások által működtetett utazásközvetítő irodák körében amiatt, hogy a piaci érdekeket képviselő ágazati szakszövetség irányítását a külföldi utazásszervező vállalkozások uralják, amelyeknek fő céljuk az agresszív terjeszkedés a hazai piacon. Az utazási irodák több mint százfős csoportja szerint a Green Holidays utazási iroda nyári csődje súlyos bizalmi válságot okozott a magyar utazóközönség körében - írja a Magyar Idők.
2017.09.13. 09:53

Kellemetlen fordulat a Green Holidays utasainak kártérítési ügyében

A július elején csődöt jelentő utazási iroda pórul járt ügyfelei közül sokan még egyetlen forintot sem kaptak vissza, csak ígéretet, csak egy részük jutott hozzá a befizetett összege feléhez. Sokaknak azonban előbb perelniük kell, hogy esélyük legyen a kártérítésre.
2017.08.08. 10:28

Kárelőleget kaptak eddig a Green Holidays pórul járt utasai

A Green Holidays biztosítója egyelőre kárelőleget fizetett ki, 50,4 százalékot, a bejelentett károk becsült összege 900 millió forint, a biztosítónak 500 millió forintig terjedő felelősségbiztosítása volt - mondta Gilyén Ágnes, a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) szóvivője.
2017.07.28. 16:05

Komoly eredmény a Green Holidays-ügyben

Az Uniqa pénteken megkezdte a Green Holidays ügyben érintettek kártalanítását. A következő napokban több 100 utas részére kezdik meg a kifizetést.
2017.07.27. 09:03

Szigorítás jöhet az utazásoknál

Át kell gondolni az utazásszervezők ellenőrzési gyakorlatát - mondta a Magyar Időknek a Magyar Utazási Irodák Szövetsége. A szervezet marketing- és kommunikációs bizottságának tagja kiemelte, a Green Holidays csődje megmutatta, az érvényben lévő, egyébként szigorú szabályozás kijátszásával óriási károkat lehet okozni a tisztességesen működő irodáknak.
2017.07.24. 13:05

Lefoglalás a Green Holidays ügyében

A cégbíróság elrendelte a július elején fizetésképtelenséget jelentett Green Holidays Kft. utazási iroda tagja (részvényese) vagyoni részesedésének lefoglalását, az erről szóló határozat a Cégközlönyben jelent meg.
2017.07.21. 06:00

Megszólalt egy Green Holidays-károsult: hihetetlen, hogy bánnak velük

Pertársaság alapítására készülnek, és pénteken tüntetést tartanak a csődbe ment Green Holidays utasai. Sokan közülük az Indulhatunk.hu irodájában fizették be az útjukat, így tudtukon kívül szerződtek a bajba került céggel. Az InfoRádió által megkérdezett Endrényi Zsolt például már januárban lefoglalta családja törökországi útját, most azonban még azt sem tudja, hogy kitől kellene visszakövetelnie a pénzét.
2017.07.20. 19:40

Csak a csőd után tudta meg, hogy a Green Holidays-nél landolt a pénze

Egy neve elhallgatását kérő szegedi hölgy ötvenéves férjét akarta megajándékozni egy törökországi úttal, amit a Black Friday kedvezményét kihasználva foglalt le az Indulhatunk.hu-nál, közben pedig fogalma sem volt arról, hogy valójában a Green Holidays szolgáltatását vásárolta meg.
2017.07.11. 10:10

Már a fogyasztóvédelem is rajta van a Green Holidays-ügyön

A fővárosi kormányhivatal fogyasztóvédelmi hatósága jelenleg vizsgálatot folytat az indulhatunk.hu oldalt üzemeltető SzállásOutlet Kft.-vel szemben, miután a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) korábban bejelentést tett az oldal szolgáltatásainak értékesítésével kapcsolatban - közölte a fővárosi kormányhivatal.
2017.07.05. 11:32

Újabb tortúra vár a Törökországban rekedt turistákra

Szerdán az összes Törökországban ragadt Green Holidays-utas hazaérkezik Budapestre, illetve Debrecenbe, összesen 569-en. Három repülőjárat érkezik Antalyából Budapestre. A kárügyintézés már a repülőtéri csomagkiadásnál megkezdődik.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018