eur:
395.36
usd:
366.65
bux:
65365.8
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Különleges boxhotelt gyártanának magyarok

Különleges boxhotelt gyártanának magyarok

A hosszú megtérülési idő gyakran elveszi a beruházók kedvét új szállodák építésétől, ezen igyekszenek segíteni.

A vadonatúj, hazai fejlesztésű boxhotel-koncepció kevesebb mint a felére képes lerövidíteni a megtérülési időt az építési és a működtetési költségek csökkentése révén.

A konténer rendszerű, olcsón előállítható, mégis színvonalas boxhotelek kizárólag alapszolgáltatást nyújtanának, arra a trendre alapozva, hogy egyes szegmensekben egyre inkább az alvásra és a tisztálkodásra korlátozódik a szállodavendégek igénye. Nem lenne bennük recepció sem személyzet, a becsekkolás automatával történne. Csak takarítók dolgoznának a hotelben.

A koncepció megálmodója Vitkovics Péter, és üzlettársa, Langmáhr Tamás most készült el a bármilyen helyszínre adaptálható építési terv kidolgozásával - írja a turizmus.com.

Különleges boxhotelt gyártanának magyarok

A moduláris konténerszobákból álló, bárhol telepíthető és tetszés szerint bővíthető boxhotelek közlekedési csomópontokban, például repterek közelében vagy ipari-logisztikai központokban, vásárvárosokban, a smart hotelek kategóriájában kínálhatnának alternatívát.

Különleges boxhotelt gyártanának magyarok

Az épületeket 80 százalékban előre le lehet gyártani, a helyszínen már csak össze kell szerelni a kész szobaegységeket. Magyarországon is van erre gyártókapacitás, amely jelenleg évi kettő 60-70 szobás boxhotel legyártását teszi lehetővé. Egy 40-50 szobás szálloda összeállítása mintegy három hónapot vesz igénybe.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

A Velencei-tó környéke viszonylag könnyen vészelte át a lakáspiac tavalyi ledermedését. Nagy szerepe lehet ebben annak, hogy a tó partjára már nem elsősorban üdülőhelyként, hanem egy tiszta, békés, ám mégis nagyvárosközeli lakóövezetként tekintenek az otthont keresők. A külföldi ingatlantulajdonosok viszont most egyértelműen az eladói oldalon jelennek meg - derül ki az OTP Ingatlanpont szakembereinek tapasztalataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×