INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 30. szerda
Jeromos

szálláshely

magyarok

hotel

konténer

boxhotel

Különleges boxhotelt gyártanának magyarok

Különleges boxhotelt gyártanának magyarok

InfoRádió

A hosszú megtérülési idő gyakran elveszi a beruházók kedvét új szállodák építésétől, ezen igyekszenek segíteni.

A vadonatúj, hazai fejlesztésű boxhotel-koncepció kevesebb mint a felére képes lerövidíteni a megtérülési időt az építési és a működtetési költségek csökkentése révén.

A konténer rendszerű, olcsón előállítható, mégis színvonalas boxhotelek kizárólag alapszolgáltatást nyújtanának, arra a trendre alapozva, hogy egyes szegmensekben egyre inkább az alvásra és a tisztálkodásra korlátozódik a szállodavendégek igénye. Nem lenne bennük recepció sem személyzet, a becsekkolás automatával történne. Csak takarítók dolgoznának a hotelben.

A koncepció megálmodója Vitkovics Péter, és üzlettársa, Langmáhr Tamás most készült el a bármilyen helyszínre adaptálható építési terv kidolgozásával - írja a turizmus.com.

Különleges boxhotelt gyártanának magyarok

A moduláris konténerszobákból álló, bárhol telepíthető és tetszés szerint bővíthető boxhotelek közlekedési csomópontokban, például repterek közelében vagy ipari-logisztikai központokban, vásárvárosokban, a smart hotelek kategóriájában kínálhatnának alternatívát.

Különleges boxhotelt gyártanának magyarok

Az épületeket 80 százalékban előre le lehet gyártani, a helyszínen már csak össze kell szerelni a kész szobaegységeket. Magyarországon is van erre gyártókapacitás, amely jelenleg évi kettő 60-70 szobás boxhotel legyártását teszi lehetővé. Egy 40-50 szobás szálloda összeállítása mintegy három hónapot vesz igénybe.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018