eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Hosszabb várakozási idő a magyar-ukrán határon

Nőtt a várakozási idő a magyar-ukrán határállomásokon.

Záhony és Csap között az Ukrajnába tartó kamionok számára kétórás, míg a Magyarországra belépő személyautóknak háromórás a várakozási idő.

Beregsurány-Asztélynál szintén a belépő személyforgalomban alakult ki egyórás torlódás, az autósoknak ezért a tiszabecsi, vagy a lónyai átkelőhely használatát javasolják. A police.hu információi szerint Záhonynál a várakozási idő jelentős növekedése várható, az átkelőhely teljes kapacitással üzemel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×