eur:
368.67
usd:
345.16
bux:
48385.70
2023. június 7. szerda Róbert

Most vegyen aranyat!

A kormány megszorító intézkedéseinek részeként szeptembertől bevezetendő 20 százalékos kamatadó vélhetően elfordítja a lakosságot a bankszámla betétektől. A befektetési tanácsadó úgy véli, ősztől, aki teheti, jobban teszi, ha inkább aranyba, műkincsbe, ingatlanba fekteti megtakarítását.

Ma már kevesek gondja Magyarországon, hogy mibe fektessék  pénzüket. A lakosság jelentős részének ugyanis nem megtakarítása, hanem adóssága van.

Tatár Attila azt mondta: változatlanul a klasszikus befektetési megoldások a legjobbak. Aki teheti, és ért hozzá, ilyenkor műkincsre, festményre vagy ingatlanra fordítja pénzét.

Az egyik legnagyobb probléma a hosszú távú befektetésekkel azonban az, hogy folyamatosan változik a jogszabályi környezet.

Semmi garancia nincs például arra, hogy a kormány következő döntése nem az ingatlanbefektetéseket érinti - közölte Tatár Attila.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
HEC Paris: az EU létkérdése a magyar soros elnökség elhalasztása

HEC Paris: az EU létkérdése a magyar soros elnökség elhalasztása

Egyre hevesebb vita bontakozik ki arról az Európai Unión belül, hogy Magyarország ne láthassa el az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét 2024 második félévében. Az uniós ügyekben befolyásos HEC Paris egyetem professzora, Alberto Alemanno beszámolója szerint egy erős, Németországot is magában foglaló tömb támogatja a jogállamisági fellépés kibővítését az elnökség elhalasztásával kapcsolatban. Viszont szerinte nem arról van szó, hogy szankcionálni kellene a magyar kormányt, hanem hogy az EU működését kell megvédeni a kizárással.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×