eur:
384.19
usd:
353.18
bux:
0
2024. május 28. kedd Csanád, Emil

Idén megduplázódott a BÉT nyeresége

A Budapesti Értéktőzsde nettó nyeresége az idén várhatóan megközelíti a 2 milliárd forintot, ami csaknem duplája az előző évinek - közölte a BÉT vezérigazgatója.

Horváth Zsolt elmondta: árbevételük az idén meghaladja a 3,4 milliárd forintot, szemben a 2004. évi 2,1 milliárd forinttal.

A bevétel 49 százaléka kereskedésből származott az idén. A tőzsde üzemi szintű nyeresége 1 milliárd forint fölött alakul az idén.

A vezérigazgató beszámolt arról is, hogy a tőzsde napi átlagforgalma 18,6 milliárd forint volt az idén, ami minden idők legmagasabb forgalma.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Francia katonák mennek Ukrajnába, a NATO átlépi az oroszok vörös vonalát - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Francia katonák mennek Ukrajnába, a NATO átlépi az oroszok vörös vonalát - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Franciaország katonai kiképzőtiszteket küld Ukrajnába, első körben azért, hogy szemügyre vegyék az ország katonai képzési infrastruktúráját, vélhetően előkészítve ezzel egy hosszabb távú, nem harctéri küldetést. A NATO parlamenti gyűlése támogatja az ukrán hadsereg által használt nyugati fegyverek Oroszország területe elleni használatát és az ezt tiltó korlátozás feloldását kérik a tagállamoktól - Oroszország számára ez egy vörös vonal átlépését jelenti. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×