eur:
389.47
usd:
361.76
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pixabay

Van egy nagyon jó időjárási hírünk

A hétvégén is marad a derült, napos, száraz, nyárias idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

Pénteken felhőtlen vagy derült idő várható csapadék nélkül, a légmozgás döntően gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 Celsius-fok között alakul.

A napi előrejelzésről a meteorológiai szolgálat - szokása szerint - videós összeállítással is jelentkezett.

Szombaton derült, napos idő lesz csapadék nélkül, az északkeleti, keleti szél mérsékelt marad. A hőmérsékleti minimum többnyire 9 és 15, a maximum 26 és 30 fok között alakul.

Vasárnap is derült, napos idő várható csapadék nélkül. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A hőmérséklet hajnalban többnyire 9 és 15, délután 26 és 31 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×