eur:
393.86
usd:
363.64
bux:
66169.03
2024. március 1. péntek Albin
Nyitókép: Pixabay

Öregszik a Windows 10, íme a következmény

Már megvan az utolsó ítélet napja is, meg kell barátkozni a 11-gyel.

Évi egyszeri frissítésre áll át a Windows 10 - írja a HWSW informatikai szakportál.

Az eddigi frissülési mennyiség az évi kettő volt.

A Windows 10 pedig átveszi az októberben megjelent utód, vagyis a Windows 11 frissítési ütemezését, ezért a Windows 10 legközelebb már csak nagyjából egy év múlva, valamikor 2022 második felében kap frissítési csomagot, feature update-et.

A korábbi gyakorlat hat évig élt, a portál szerint a Microsoft vélhetően belátta, hogy korábbi gyakorlatuk már nem tartható, felesleges erőltetni az évi két csomagot.

A Microsoft valamikor 2025 őszén adhatja ki az utolsó nagyobb frissítési csomagot a Windows 10-hez. Ezt követően már csak az idén októberben megjelent Windows 11 kap frissítéseket, legyen szó akár biztonsági javításokról, akár új funkciókat tartalmazó csomagokról.

Címlapról ajánljuk
Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése
Aréna

Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése

Az integrációnak lehetnek előnyei – így kommentálta a Széchényi Ferenc Közgyűjteményi Központ létrejöttét az InfoRádió Aréna című műsorában Baán László. A Szépművészeti Múzeum főigazgatója azt mondta, az új kulturális holdingon belül az egyes intézmények megtartják az önállóságukat, de a központ – ami minisztériumi hatásköröket vesz át – számos téren összhangot teremt majd köztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×