eur:
392.87
usd:
366.34
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Öregszik a Windows 10, íme a következmény

Már megvan az utolsó ítélet napja is, meg kell barátkozni a 11-gyel.

Évi egyszeri frissítésre áll át a Windows 10 - írja a HWSW informatikai szakportál.

Az eddigi frissülési mennyiség az évi kettő volt.

A Windows 10 pedig átveszi az októberben megjelent utód, vagyis a Windows 11 frissítési ütemezését, ezért a Windows 10 legközelebb már csak nagyjából egy év múlva, valamikor 2022 második felében kap frissítési csomagot, feature update-et.

A korábbi gyakorlat hat évig élt, a portál szerint a Microsoft vélhetően belátta, hogy korábbi gyakorlatuk már nem tartható, felesleges erőltetni az évi két csomagot.

A Microsoft valamikor 2025 őszén adhatja ki az utolsó nagyobb frissítési csomagot a Windows 10-hez. Ezt követően már csak az idén októberben megjelent Windows 11 kap frissítéseket, legyen szó akár biztonsági javításokról, akár új funkciókat tartalmazó csomagokról.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×