eur:
395.67
usd:
366.68
bux:
65714.75
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay

Már nem kérdés, kinek kellenek a méregdrága mobilok

A vásárlók többsége hűségvállalás mellett, részletfizetéssel veszi meg - akár csúcskategóriás - készülékét, amely kiválasztásánál elsődleges a kamera képességei, minősége, az akkumulátor-üzemidő, valamint a kijelző mérete.

Egyre többen vásárolnak csúcskategóriás mobiltelefont, és a fogyasztók egyre tudatosabban választanak készülékeket - írta a Világgazdaság vállalati közlésekre hivatkozva.

A Magyar Telekom azt közölte a lappal, jól látható trend, hogy a vásárlók többsége hűségvállalás mellett, részletfizetéssel veszi meg a készülékét, amely kiválasztásánál elsődleges a kamera képességei, minősége, az akkumulátor-üzemidő, valamint a kijelző mérete.

A Telenor szerint - mint a cikkben olvasható - egyre több felsőbb kategóriás készülék fogy a távközlési szolgáltatók finanszírozási programjának hatására, és ezeket a készülékeket gyakran hosszabb ideig használják a vásárlók, ezért az általános életciklusuk is nő.

A Vodafone sajtóosztálya arról tájékoztatta a lapot, hogy az idei karácsonyi szezonban is felső kategóriás telefonok fogynak leginkább.

A Világgazdaság írt arról is, hogy a telefonok és a tabletek hazai online értékesítése tavaly csaknem 25 milliárd forintot tett ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×