eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pixabay

Ez követi az esőt pénteken - túl sok köszönet nem lesz benne

Pár órás fellélegzés lesz az időjárásban mindössze. A hétvégének pedig a végét várhatjuk talán a legjobban - időjárási szempontból.

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég pénteken - közli a met.hu.

Az éjszaka érkezett csapadékzóna délután kelet felé elhagyja az országot, ugyanakkor délutántól nyugat felől újabb eső érkezik, a Dunántúlon estig már több helyen alakul ki csapadék.

Délire fordul, megélénkül és főként a Dunántúlon több helyen megerősödik a szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 10 fok között várható, délkeleten a magasabb értékekkel.

Aztán éjszaka borult lesz az ég, majd reggel nyugaton, délelőtt a Dunántúl nagy részén, estére keleten is csökken a a felhőzet. Nyugaton reggelre, a középső tájakon a déli órákra, a keleti határvidéken estefelé szűnik meg az eső. A nyugatira, délnyugatira forduló szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között várható szombaton.

Vasárnap hajnalban borult lesz az ég, majd reggel nyugaton, délelőtt a Dunántúl nagy részén, estére keleten is csökken a a felhőzet. Nyugaton reggelre, a középső tájakon a déli órákra, a keleti határvidéken estefelé szűnik meg az eső. A nyugatira, délnyugatira forduló szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között várható.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×