eur:
392.95
usd:
365.77
bux:
66585.98
2024. április 26. péntek Ervin
Mentőautók állnak a Péterfy Sándor utcai Kórház - Rendelőintézet és Baleseti Központ mentőbejárata előtt a VIII. kerületi Gázláng utcában 2017. január 31-én. Ezen a napon a fővárosra hullott ónos eső miatt húsz százalékkal megnőtt a balesetben megsérültek száma.
Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Életet mentett egy debreceni járókelő, gratuláltak a mentők

Nem mindennapi lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot az a debreceni járókelő, akinek a szeme láttára esett össze egy utcán sétáló férfi.

Az Országos Mentőszolgálat a Facebookon emlékezetett meg a történtekről. Mint a posztban írják, kétségbeesett segélyhívást kaptak, a bejelentő szeme láttára esett össze egy utcán sétáló férfi.

A mentésirányítótól kapott instrukciók alapján gyorsan megvizsgálta a szerencsétlenül járt embert a telefonáló. Amikor kiderült, hogy nem lélegzik, azonnal megkezte az újraélesztést.

A rohamkocsi pillanatok alatt a helyszínre ért és emeltszinten folytatta az életmentést. A küzdelem még hosszú percekig tartott a helyszínen, de az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit.

A mentők gratulálak az életmentésben résztvevőknek, a betegnek pedig mielőbbi gyógyulást kívántak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×