eur:
393.49
usd:
367.13
bux:
66595.98
2024. április 25. csütörtök Márk

Utolsó roham várható a fővárosi strandokon

Legalább 100 ezer látogatóra számít a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.ezen a héten az általa üzemeltetett strandokon - mondta Kiss Ferenc, a társaság üzemeltetési igazgatója. Egy hete a rossz idő miatt jelentősen visszaesett a forgalom, naponta csupán 6-8 ezren látogattak ki a strandokra.

A kánikulával viszont a vendégek száma is nőtt: hétfőn 11 ezren, kedden 15 ezren, szerdán már 18 ezren voltak. A szakember csütörtökre és péntekre is 18 ezres látogatószámra számít, összességében a hétre pedig legalább 100 ezresre.

Kiss Ferenc azt mondta, ha augusztus 20-ig marad a jó idő, sikerülhet mérsékelni a májusban és júniusban a rossz idő miatt elszenvedett veszteséget. "Ezt már behozni nem lehet, de csökkenteni még igen" - tette hozzá.

A strandok többsége augusztus 29-én bezár, de a Dagály nyitva tartását szeptember 30-ig, a Gellértét pedig október 15-ig hosszabbítják meg. Kellemes időjárás esetén ezzel is mérsékelni lehet a korábbi veszteségeket - mondta.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×