eur:
388.51
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Étteremben hagyták a gyerekeket - az öngyilkosságot terveztek a szülők?

Egy olaszországi étteremben hagyott három kisgyermeket egy fiatal német nő és barátja, majd a pár eltűnt - számolt be az olasz rendőrség.

Az eset még vasárnap este történt az északnyugat-olaszországi Valle d'Aosta régió közigazgatási székhelyének egyik vendéglőjében.

A fiatal német családnak tűnő két felnőtt és három kiskorú vacsorázni tért be az étterembe. Pizzát rendeltek, majd egy idő után a nő és a férfi felállt, és mondván, hogy rágyújtanak, kimentek az utcára a 8 hónapos, a 2 éves és az 5 esztendős gyerekeket az asztalnál hagyva.

Miután már túl sok idő eltelt egy cigaretta elszívásához, a pizzéria személyzete keresni kezdte a párt. Nem találták azonban őket sem magában az étteremben, sem a környéken. A kocsijukat viszont megtalálták a közeli parkolóban. Ekkor értesítették a rendőrséget.

A három magára hagyott kiskorút egy helyi gyermekgondozóba helyezték el. A két felnőttnek nyoma veszett.

A rendőrség egyelőre annyit derített ki, hogy mindhárom gyermek a 26 éves nőé, és nem 24 éves barátja az apjuk. Szombaton érkeztek a városba, ahol hétfőig vettek ki egy szobát egy szállodában.

A kocsijukban olyan komor hangvételű jegyzeteket is találták, amelyekből arra lehet következtetni, hogy a pár súlyos anyagi gondokkal küszködik és az öngyilkosság gondolatával foglalkozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×