eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Az FBI vizsgálja, ki szivárogtatta ki az X-Men új részét

Hugh Jackman vigasztalhatatlan, amiért új filmje, az X-Men kezdetek: Farkas egy hónappal a hivatalos bemutató előtt felkerült az internetre. A filmlopást az FBI is vizsgálja, a Fox Newstől pedig elbocsátották azt a munkatársat, aki ennek alapján írt a filmről kritikát.

"Akik megnézték, azok természetesen egy befejezetlen filmet láttak. Ez olyan, mint egy Ferrari fényezés nélkül" - fogalmazott az ausztrál színész, aki Sydney-ben hatszáz lelkes rajongó előtt vetített le egy húszperces részt a filmből. Hugh Jackman azonban annak örül, hogy az internetezők többsége is elítélte az illegális kiszivárogtatást, és szerinte a rajongók mindenképpen ott lesznek a mozikban az április 29-i bemutatón.

"Az FBI nyomoz az ügyben, és nagyon komolyan veszik a dolgot" - mondta a sci-fi-sorozatban Farkast alakító sztár, aki borítékolta, hogy a bűnös elnyeri méltó büntetését.

Az amerikai Fox News a hét elején jelentette be, hogy azonnali hatállyal elbocsátotta rovatvezetőjét, Roger Friedmant, mert a filmkritikus recenziót írt a netre került kalózfelvételről. Friedman tíz évig volt a FoxNews.com munkatársa. Rovatában beszámolt róla, hogy könnyebb volt letölteni a 20th Century Fox új X-Men Origins: Wolverine című moziját a netről, mint kiállni az esőbe. A filmről szólva kijelentette, hogy "minden várakozást felülmúl".

Az illegális filmváltozatot, amelyet a stúdió "lopott, befejezetlen, korai verziónak" nevezett, még pénteken eltávolították a netről, ahol a múlt héten tűnt fel.

Az új X-Men epizód azt meséli el, hogy a Marvel-szuperhős, Farkas hogyan tett szert rendkívüli képességeire. A magyar nézők április 30-tól láthatják a mozikban. Az előzetest megtekintheti, ha ide kattint!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×