eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Búcsúzik az élettől a rákbeteg filmsztár

Már búcsúzik a családtagjaitól és a barátaitól Patrick Swayze, akinek a rákbetegsége immár gyógyíthatatlannak tűnik. Az 56 éves filmsztárral közölték az orvosai, hogy már a májában is megjelentek az áttétek.

A Dirty Dancing és a Ghost sztárja sajtóinformációk szerint már készül a halálra. A National Enquirer című magazin úgy tudja, hogy orvosai közölték a színésszel: az áttétek megjelentek a májában is, és már nincs segítség. A hír állítólag nem is lepte meg a színészt, mert már annyira gyenge volt, hogy maga is érezte: közeleg a vég.

Azóta sorra köszön el a családtagjaitól és a barátaitól. Annyira rosszul érzi magát, hogy már szinte egyáltalán nem tud járni, és néha nem kap levegőt.

A színésznek hasnyálmirigy rákja van. Egy forradalmian új sugárkezelés eredményeként az állapota egy ideig javult, így be is tudta bejezni legújabb - és valószínűleg utolsó - filmje, a The Beast forgatását Chicagóban; egész októberben mindössze egyetlen napot kellett kihagynia a munkából.

Az utóbbi időben azonban már alig lehett ráismerni, annyira lefogyott, a haja a kezelésektől kihullott. A dohányzást azonban nem hagyta abba, pedig tudja, hogy ez is hozzájárult a betegségéhez.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×