eur:
389.29
usd:
364.6
bux:
68052.53
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nyolc árulkodó jel a feleség félrelépéséről

A moszkvai Nőnapi Házasságtörő Nők Klubjának tagjai minden év március 8-án, de csakis ezen a napon idegen urakkal találkoznak, és legtöbbször fel is szarvazzák férjeiket. A házasságtörő hölgyek a nőnapot a Férfiúi Képmutatás Napjának nevezik. A klub egy kérdéssorral teszteli, alkalmas-e a félrelépésre a jelölt?

A klub véletlenül jött létre. Lena, az egyik alapító férje közölte, hogy a nőnapot édesanyjánál tölti. Veszekedés tört ki, a férj elutazott, s a sértett asszony barátnője javasolta: menjen el valahová egy vidékről néhány napra érkezett kollégával. A találkozó másnap reggel ért véget, s addigra Lena mérge elszállt.

Ez adta az ötletet, hogy március 8-án - amelyet a klubtagok a Férfiúi Képmutatás Napjának neveznek - mindig legyen kéznél szükség esetére egy férfi, aki kész megszépíteni egy hölgy magányát. Lena elmondta ötletét barátnőjének, s a mozgalom beindult.

A klub kötetlenül működik, de van felvételi teszt, amelyet egy tag - a pszichológia doktora - állított össze. Az a hölgy alkalmas a tagságra - és annak van ideje megcsalni a férjét -, aki az alábbi állítások legalább felére igenlő választ ad.

A mintegy 200 tag mindegyike tud egy-két vállalkozó kedvű férfit - rokont, barátot, szomszédot, kollégát, esetleg volt férjet - és ezek egyikének telefonszámát adja meg klubtársának, akitől cserébe egy másik telefonszámot kap. A klub nyilvántartást vezet, hogy ugyanaz a pár kétszer ne találkozzon.

A randi lutri, mert kizárólag a férfi korát és magasságát szabad megadni. A körbe bekerülő urak többnyire maradnak, kivéve ha megnősülnek.

Az egyik klubtag elmondta: a nőnapi randevúk egyáltalán nem mindig végződnek az ágyban, s a legtöbb hölgy az év ezen egyetlen napjától eltekintve férjét szerető, ideális feleség, akinek az idegen udvarlásától megerősödő önbizalma elegendő az év többi 364 napjára.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×