eur:
389.62
usd:
363.55
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Megromlott házasság, anyagi gondok - Fossett az öngyilkosságba menekült?

Öntudatlanul ugyan, de Steve Fossett vezethette földnek a gépét, mert a lelke mélyén meg akart halni - állítja a szerencsétlenül járt amerikai milliárdos egyik közeli barátja. Fossett maradványait több mint egy évvel az eltűnése után találták meg Kalifornia és Nevada határának közelében.

Will Hasley jól ismerte Steve Fossettet, akinek önéletrajzát is segített megírni. Azt állítja, hogy a kalandvágyó milliomosnak súlyos bűntudata volt, mert megromlott a házassága, és aggódott a pénzügyei miatt is.

"Nem állítom, hogy Steve azért szállt fel azon a bizonyos napon, mert öngyilkos akart volna lenni. Azt hiszem, azért indult útnak, mert tudta alatt meg akart halni. Azt gondolhatta, hogy ideje elmenni" - nyilatkozta a barát.

Fossett gépének maradványait a sivatagi túrázás közben, a múlt héten fedezte fel egy természetjáró. A 63 éves Fossett 2007. szeptember 3-án tűnt el.

Akkoriban a barátai - maga Hasley is - azt állították, hogy Fossett új gyorsasági rekordkísérletéhez keresett megfelelő, sima, egyenletes talajú helyszínt - ezért is lepődtek meg nagyon, hogy a gép maradványait a hegyekben fedezték fel.

Ezért is gondolja a barát azt, hogy Fossett halni készült.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×