eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Nézze meg, milyen allergiás reakciót válthat ki egy arcmaszk!

A brit nő csak selymes arcbőrt szeretett volna, de a hámlasztó készítménytől feldagadt az arca, és majdnem megfulladt.

Brutális allergiarohamot váltott ki Holly Nuttallnál egy arcmaszk: feje óriásira feldagadt, légcsöve pedig csaknem elzáródott.

Az egyszerűnek hitt kezelés végén a kórházban kötött ki, mivel nagy fájdalmai voltak és alig kapott levegőt. "Csak ültem a kórházban, és vártam, hogy meddig duzzad még az arcom" - mondta a 30 éves brit nő.

"Egyre nagyobb és nagyobb lett a fejem, a légcsövem pedig összeszűkült a duzzanat miatt, ezért csak nehezen kaptam levegőt. Mindez azért történt, mert azt akartam, hogy az arcbőröm szebb legyen" - mesélte el élményeit.

A kórházban morfiumot, valamint az allergiás reakció csökkentésére antihisztaminokat és szteroidokat kapott. Négy nappal a 15 perces kezelés után a duzzanat kezdett apadni, de nem maradt nyomok nélkül a készítmény hatása a nő arcán.

"Olyan, mintha bárányhimlős lennék" - mondta Holly Nuttall, akinek arcán jól látható hegek maradtak, ráadásul olyan érzékeny lett arcbőre, hogy az orvosok azt tanácsolták neki: legalább egy évig kerülje az erős napsütést.

A nő egyébként azt tervezi, hogy beperli a klinikát, mert a kezelés előtt nem végeztek bőrtesztet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×