eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Titkos esküvőt tervez Hollywood álompárja

Titkos esküvőt tervez nyárra Angelina Jolie és Brad Pitt, a nagy esemény pedig végre összebékítheti a színésznőt az édesapjával, Jon Voighttal is.

Belsőséges és nem vallási ceremónián esküszik egymásnak örök hűséget Angelina Jolie és Brad Pitt. A nagy eseményt június elejére, Santa Barbarában tervezik, és csak a legszűkebb családot és a legjobb barátaikat hívják meg.

Angelina állítólag megkérte az édesapját, hogy kísérje majd oda a vőlegényéhez. Ez azt jelenti, hogy ki szeretne béküli az apjával, akivel egy 2002-es családi vita óta van haragban. Egy barát elárulta, hogy a színésznő január óta rendszeresen beszél telefonon az apjával - aki azóta bízott benne, hogy ő "adhatja" a lányát Pitthez.

A pletykás barát szerint a békülés azóta téma a pár között, amióta az esküvő komolyan szóba került. A bátyja is arra bíztatja, hogy ássa el a csatabárdot.

A hírek szerint az esküvőn jó néhány sztár jelen lesz, így például, meghívták Pitt egyik legjobb barátját, George Clooneyt és Matt Damont is. A legjobb barátokat kivéve azonban az esküvő "Hollywood-mentes" lesz.

A vendégek állítólag nem is tudják, hogy a meghívó esküvőre szól - azt hiszik, hogy szabadtéri hússütésre, vagy Angeline és a lánya, Shiloh közös születésnapi bulijára mennek.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×